torsdag 26 maj 2016

Fågelsta 26/5 2016

OJ,oj, oj! Nu är det verkligen fullt ös på Fågelsta skola. Överallt är det liv och rörelse. I klassrummet jobbas det med att avsluta portfolio, mattekurser och att gör en presentation på sina I-pads. Alla har valt sitt drömyrke och ska med hjälp av I-paden visa vad man behöver för att kunna nå fram till målet.
Vi har också haft temaavslutning och elevrådets dag i dag. Vi har haft brännbollsturnering, klädstafett och "dopp i flaska". En mycket trevlig dag med enbart glada barn. fyrorna avslutade dagen med att se på "Tsatsiki och olivkriget". Uppe på kullen är affärsverksamheten i full gång bland kojorna. Man kan verkligen inte klaga på barnens fantasi.
Under nästa vecka kommer vi fortsätta jobba med arbeten som inte är klara och på onsdagen 1 juni är det dags för provet på människan. På torsdag åker fyrorna till Råssnäs och Varamon tillsammans med Uffes klass. Alla berörda har fått information tidigare. Treorna åker hem till Ebba E för att titta på hennes kaninungar. Vi lagar vår egen mat hos Ebba. På fredag är det dags för årets stora friidrottstävling "Maifdagen". Alla deltar i minst två grenar. Egen matsäck gäller den dagen.
Vi håller tummarna för att vi har vädrets makter med oss.
Ha en trevlig helg!
Kerstin  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar