torsdag 17 november 2016

Torsdagen 17/11 2016









Veckans "Skapande skola" ! Här var det dags att måla krukorna som varit iväg på en första bränning. För att få dem ordentligt hållbara har de varit inne i ugnen i 1200 grader. Hela processen tog två dygn. Innan krukan är helt klar ska den brännas ytterligare en gång och det ska bli spännande att se slutresultatet.
Vi har också målat våra gipsäpplen och upptäckte då att väldigt många inte har någon målartröja. Det är svårt att undvika målarfärg på kläderna så snälla skicka med något att skydda sig med.
Veckan har löpt på bra och vi har hunnit med det vi ska. Tjejerna har haft sitt första samtal med Ulla och vi har tänkt att följa upp det om ett par veckor. Utvecklingssamtalen är också klara och barnen har fått sina nya mål att jobba med. Klassen har samlat många stjärnor och vi närmar oss slutmålet på 25 stycken.
På torsdag kommer bokbussen och det är viktigt att lånade böcker kommer med till skolan.
Det är bara en vecka kvar till första advent och vi kommer att ha en adventskalender med paket för de som vill. Vi har bestämt att 30 kr en lagom summa att handla för.
Fredagen 2 december är vi inbjudna till Hagebyhöga på pyssel och matlagning. För att komma dit skulle vi behöva hjälp med skjuts. Jag skickar med en lapp hem där ni kan skriva i om ni har möjlighet att hjälpa till. Vi åker 8.00 från skolan och från Hagebyhöga 12.30 för att hinna med skolbussen 13.00.

Trevlig helg!
Kerstin






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar