fredag 13 november 2015

Fredagen 13/11

Hej allesammans!

Nu har vi jobbat ytterligare en vecka! Tiden går alldeles för fort och det känns som vi har mycket kvar att göra innan jul. Det är alltså som vanligt. Man tror alltid att man ska hinna mer än man gör, men i slutet brukar det ändå bli bra. Vi är på gång med lite flera appar till barnens I-pads, där de kan träna både matte, svenska och engelska.
I tisdags var vi in till Motala och tittade på en teaterföreställning men Pantomimteatern. Barnen fick se "Den vita stenen", där skådespelarna använde sig av pantomimer för att för fram ett budskap. Två mycket ensamma och mobbade barn, Hampus och Fideli, fann varandra och byggde upp en fantasivärld. Vi följde sedan upp ämnet i skolan och hade bra diskussioner om mobbning.
På tisdag i nästa vecka har vi studiedag och på onsdag är det skolråd. Alla som vill är välkomna. Ni kan även prata med våra  klassrepresentanter om det är något ni vill föra fram. De är Henrik Jansén, Cilla Karlsson och Jonny Björk. Vi har sagt tack och hej till Felix eftersom Kicki kommer tillbaka nästa vecka.
För övrigt löper veckan på som vanligt förutom att barnen inte har någon temaläxa. Vi måste göra klart det vi håller på med först.

Trevlig helg!
Kerstin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar